Híreink

Aktuális híreink


Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, Fürdővendégeinket, hogy strandjaink 2024.06.01-től nyitnak, és várhatóan 09.01-ig üzemelnek.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a napi belépőjegy árainkat a tavalyi évhez képest nem emeltük, tehát 2024 évben is a tavalyi árakon lehet megváltani napi belépőjegyeket.

A Föveny strandon az idei szezonra felújítottuk és bővítettük a zárt láncú kamera rendszert és a hozzá kapcsolódó rögzítő és megjelenítő háttér eszközöket a Tisztelt Fürdővendégek biztonsága érdekében. Újabb családi öltözőt telepítettünk. Bővítettük a virágtartó edények számát, valamint új, impozáns virágokat telepítettünk. Jogszabályi kötelezettségünknek eleget téve új, NTAK adatszolgáltatásra képes pénztár rendszert szereztünk be, és helyeztünk üzembe mindkét strandon. A tűzjelző központot kicseréltettük, a defibrillátorokat mindkét strandon felülvizsgáltatjuk.  A vízi csúszdát auditáltatjuk, a csúszda érkezési területén iszap mentesítést végzünk. Fadoktor szakvéleménye szerint koronaalakító metszéseket valamint fakivágásokat végeztünk, és a fakivágással érintett területeket tuskómarással, tuskó eltávolítással vissza adtuk a strandi gyepfelületek növelésére. Karbantartottuk a mozgássérült beemelő medenceliftet, és új eszközöket szereztünk be a mozgássérült mosdóba. Új súrológépet szereztünk be a vizes helyiségek hatékony takarítására. Kicseréltettük a szabadtéri zuhany piszkos vizét továbbító szennyvíz szivattyú elektromos kábelének elferdült tartó oszlopát és a vezérlő szekrényének törött tartó keretét korrózióálló kivitelű, megfelelő szilárdságú eszközökre. A homokozóhoz új padokat telepítünk. A fejlesztések értéke 7 millió Forint.

A Tobruk strandon eltávolíttattuk a strandra benőtt növényzetet, iszap eltávolítást végeztettünk a mederből, szikkasztóágy kialakítással. Lecseréltetjük a strandröplabda pálya hálóját szinte teljes terjedelmében, mert nem UV álló hálót tettek fel korábban, emiatt szétmállott. A hálónak azt a részét nem szükséges cseréltetni, amit a Kft. tavaly felszereltetett. Kijavítjuk a kis mászóka korhadt fagerendáit. Virágosítunk a parkolóban, a főbejáratnál és a színpad előtt is. A Tobruki strandon is végeztettünk fakivágást és koronaalakító metszést. Mindkét strandon új fákat ültettünk és minőségi, tartós támasztó karózást telepítettünk köréjük. A fejlesztések értéke 9,7 millió Forint. A strandi attrakciók bővítésére a Tobruki strandra is leszerveztünk egy kisebb méretű vízi élményparkot. A főépület jelenleg megújul, de ez már önkormányzati finanszírozású beruházás.

Bízunk benne, hogy fejlesztéseink hozzájárulnak ahhoz, hogy idén is egy magasabb színvonalú strandi szolgáltatást tudjunk nyújtani Fürdővendégeink számára.

Tisztelettel:

Fűzfői Vagyonkezelő Kft. csapataTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot és Vendégeinket, hogy 2023.09.15-től a Föveny és a Tobruk strand közparkként látogatható.

Fűzfői Vagyonkezelő Kft.


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy jelenleg nincs lehetőség a zöldhulladékok lakossági beszállításra, a lerakó telítettsége miatt.

A zöldhulladék fogadási lehetőség bővítésén dolgozunk az Önkormányzattal együtt. 

Fűzfői Vagyonkezelő Kft.Itt a jó idő! :) A Fűzfői Vagyonkezelő Kft-től lehetőség van ágdarálót bérelni 3.000 Ft+áfa/nap összegért. Érdeklődni a 88/574-584-es telefonszámon lehet.

Fűzfői Vagyonkezelő Kft.


A Fűzfői Vagyonkezelő Kft. az alábbi szakterületeken tevékenykedő elsősorban helyi vállalkozók és vállalkozások jelentkezését várja a jövőbeli együttműködés reményében:

- kőműves-,

- épületasztalos-,

- bádogos munkák,

- villanyszerelői-,

- festő-mázoló tevékenység,

- tetőfedő,

- hideg-, és melegburkoló.

Jelentkezésüket rövid bemutatkozással, névvel és elérhetőség megadásával várjuk a vagyonkezelo@balatonfuzfo.hu címre!

Fűzfői Vagyonkezelő Kft.