Rólunk

Fűzfői Vagyonkezelő Kft.

Küldetésünk

Balatonfűzfő Város Önkormányzata elkötelezett úgy a városfejlesztés ügyében, mint a vagyongazdálkodási feladatok tekintetében, ezért a település-fenntartási, városfejlesztési, vagyongazdálkodási és vagyonhasznosítási feladatok ellátására létrehozta a Fűzfői Vagyonkezelő Kft-t, amely szakmailag megalapozott, határozott és gyors döntéseivel képes az átadott közszolgáltatási feladatok és a városvezetés által megfogalmazott célok hatékony megvalósítására, valamint rugalmasan és gyorsan tud alkalmazkodni a változó piaci környezethez és támogatási rendszerhez.

A Fűzfői Vagyonkezelő Kft. értékei:

1. A kölcsönös bizalom és tisztelet

Az egymás személye, és munkája iránt tanúsított bizalom és tisztelet alapja a működésünknek.

2. Elkötelezettség

Elkötelezettek vagyunk mind Balatonfűzfő lakossága, az ide látogató vendégek, turisták, mind pedig a munkavállalóink irányában. Munkavállalóink teljesítményükkel bizonyíthatják Társaságunk céljai melletti elkötelezettségüket, lojalitásukat.

3. Felelősségvállalás

Felelősséget vállalunk munkánkért, döntéseinkért, a ránk bízott erőforrásokért. Társadalmi felelősséget vállalunk társadalmi, szociális és kulturális szempontok alapján.

4. Szakmai megalapozottság

A tulajdonos Önkormányzat, a lakosság és vevőink számára magas szakmai színvonalat képviselünk.

Víziónk

A Fűzfői Vagyonkezelő Kft. társadalmi, kulturális és szociális szempontok alapján, a piaci körülmények figyelembevételével működik. Tevékenységét folyamatosan fejleszti, megújítja, erőforrásaival óvatosan és takarékosan gazdálkodik. Olyan többletértéket állít elő, mellyel az alapító, a lakosság és az ide látogatók megfogalmazott és látens igényeit igyekszik kielégíteni.

Társaságunk közszolgáltatási, és vagyonkezelői tevékenységével egyre nagyobb mértékben hozzájárul Balatonfűzfő város folyamatos és dinamikus fejlődéséhez. Meghatározó szereplője a településfejlesztési, gazdaságélénkítési tevékenységeknek, a szociális, gondoskodó, ellátó rendszer működésének és fejlesztésének.

Széleskörű, színvonalas és megbízható szolgáltatásokat biztosítunk, mellyel hozzájárulunk Balatonfűzfő város lakossága életminőségének folyamatos javításához, a település vonzerejének fokozásához. Munkatársaink folyamatosan bővítik ismereteiket, szakértelmüket, hogy színvonalas, hatékony és fenntartható társasági működésünkkel hosszú távon maradandó értékeket teremtsünk.